RASKESTE MAKEUP...LIKE..EVER!

Hei folkens!

Jøss, I am on a roll med bloggingen i dag altså, kanskje det var massasjen som gav meg all denne multitasking energien! Da har jeg filmet en sminkevideo, som jeg la en baselook til først og den så slik ut:

Jeg bruke den "nye" BB Creamen til Garnier, som er for kombinert til fet hud - liker den utrolig godt, mye bedre enn den tjukke tuben!


Smør den godt inn i ansiktet som en krem, og gi gjerne huden en liten massasje samtidig. Den er absolutt godt dekkende - men som alle BB creams så forsvinner den nærmest på huden når du har jobbet den inn, så bruk gjerne litt ekstra når du vil ha full dekk!Bryna må man jo få på plass, så disse tegnet jeg lett inn med Fling fra MAC - korte hårlignende strøk er tingen, og vær forsiktig med å ikke får for sterk/hard begynnelse- ofte kan man dropp den siste halve centimetern før begynnelsen.Favoritt shineproduktet mitt, MoonGlow fra Jane Iredale bre brukt som highlighter og solpudder i 3-tallsform og...

...som øyeskygge! I'm a sucker for multiproducts! De lyse fargene på hele lokket opp til bryn og i øyekroken, og et hint av Taupe fargen i gloabalen.

Da mangler det bare maskara, og jeg er veldig glad i Catchy Eyes fra Gosh for spredde og naturlige, men lange vipper. Jeg digger at kosten ikke kommer ut med masse kladdete maskar - mye enklere og renere da!Se der ja, der så du litt mer våken ut fru Eggen - I'm ready to roll!

 

Tenkte jeg skulle gå all out og legge ut litt backstage bilder senere i kveld også, så hvis du hadde tenkt deg en tur på byen så må du nesten utsette det - DETTE er tross alt viktigere! (hva? åja, man kan fortsatt se det i morgen evt. over hamburger eller potetbakern kl 4 i natt- da er det jo ikke noe problem - haha)

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

Anne-Grete

11.01.2013 kl.22:28

Uææææ! Du må roe reka med blogginga, eg rekke jo ikkje å oppdatere meg her jo! *Yndlingsbloggen* <3

Tove Eggen

12.01.2013 kl.13:17

Anne: Haha, what can I say - I'm on a roll! Hvem trenger VG og Dagbladet på søndag, når man bare kan scrolle seg igjennom iknowthatmagazine i stede! haha...innbilsk - moi? :P Klemmer fra Tove

Ingrid

12.01.2013 kl.13:35

Digger at du er så aktiv på blogginga! Nå har jeg endelig noe "fornuftig" å gjøre på nett ;) Vil du anbefale BB-kremen for folk med tørr hud også? Jeg bruker aldri foundation, men har vurdert å prøve BB-krem, mest fordi det virker som et mer lettvint alterantiv, samtidig som det ikke dekker for mye.

Tove Eggen

12.01.2013 kl.13:54

Ingrid: Så godt å høre Ingrid - det er jo et superkompliment! Akkurat denne BBkremen ble jeg veldig fornøyd med. Den kan feste seg litt i veldig tørre områder, som alle foundations kan, men hvis legger en balm under (type eight hour cream, kuldekrem, vaselin i verste tilfelle) så går det helt fint og den er lett å jobbe ut :) Test den gjerne i butikken først for å være helt sikker, jobb den godt inn i huden som en krem - ikke vær redd for å jobbe mye med den i sirkulære bevegelser - let me know how it goes! :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120