BILLIGE & BRA FOUNDATIONS - mine topp 6 valg!

Hei folkens!

Selv om man som oftest får det man betaler for, så er det ikke all sminke som alltid trenger å være så dyrt! De billigere merkene som har vært på markede i lang lang tid, er som oftest de beste. Merker som maybelline, max factor og rimmel var faktisk med å bygge opp sminkerevolusjonen på 1900-tallet, og har derfor mange års erfaring om hvordan lage best mulig sminke, til en billig penge. Det betyr ikke at alt er topp, men her er i allefall mine favoritt foundations for en billig penge!

Face Finity 3 in 1 Primer, Concealer & Foundation fra Max Factor (kr 169) er faktisk utrolig god, prøvde den første gang i november 2012 og selv om jeg liker å ha et slør med pudder over en hver foundation, så holder deg seg veldig godt og dekker mye med lite produkt. Den kan kanskje være litt for tørr hvis du er veldig utsatt, men for en kombinert til urenhud som vil dekke og ha hold, med en matt finish sp er den ypperlig!Lumi Magique Foundation fra L'Oréal Paris (kr 165) er perfekt for en glødende og naturlig hud. Funker fint til tørr hud, og dekker fint til uren hud. Hvis du vil ha maks dekk kan du legge 2-3 lag for å virkelig jobbe opp produktet. Lysreflekterende partikler som gir et løft til ansiktet - og det er jo ikke å forakte!MAYBELLINE FIT ME FOUNDATION (kr 139) var en av mine favoritter i fjor, som dere fra mine sminkekurs vet så alt for godt! Rimelig, fantastiks lett å bruke og dekker på en naturlig måte. Funker til alle hudtyper, og denne har jeg til og med brukt på shoot - så god er den!Miracle Touch Foundation fra Max factor (kr 165) er en gammel favoritt som jeg begynte å jobbe med under Oslo Fashion Week 2005 da Max Factor fortsatt var sponsor. Jeg var skeptisk, men den dekker utrolig rakst og legger seg ikke kakete - selv om man skulle tro det ved å se på den i beholderen. Denne er for deg som liker medium til full dekk, og jevne ut huden helt.Stay Matt Foundation fra Rimmel (kr 99) er en stor favoritt blant mange som har oljete hud, og det forstår jeg godt da den holder seg matt - spesielt sammen med pudderet fra samme serie. For meg med dehydrert hud, så er den ikke en jeg bruker ofte, men absolutt et godt produkt!

True Match Foundation fra L'Oreal Paris (kr 159) - lett å bruke, enkelt å matche til hudtonen. Dekker lett til medium, og funker til de fleste hudtyper. Hvis du er redd for foundation-kanter, så er denne ypperlig for deg!

Da er jeg på vei til en deilig start på dagen, forteller senere hva det er- håper dere sjekker ut nyeste videoe på KLIKK MOTE som kommer ut om få strakser: DEN PERFEKTE FRISØRTIMEN!

Ha en nydelig fredag, nå er det snart heeeelg! (ikke at det ordet egentlig gjelder for meg, men jeg er glad på andres vegne fordet! hahaha)

Klemmer fra Tove

 

 

10 kommentarer

Solfrid

11.01.2013 kl.09:08

Takk for flotte tips :)

Har brukt noen av produktene selv.. får teste de på nytt ;)

Ha en flott helg okke som :)

renate

11.01.2013 kl.11:02

takk for gode tips :) du er super :) ha en fiin dag :)

Tove Eggen

11.01.2013 kl.13:20

Solfrid: Ja, de er veldig fine disse altså! God helg til deg Solfrid! Klemmer fra Tove

Tove Eggen

11.01.2013 kl.13:21

renate: Det var da så lite :) Ha en nydelig dag og helg Renate! Klemmer fra Tove

Solberg

11.01.2013 kl.15:32

Tror jammen jeg må prøve ut den første der, takk for tips :)

Tove Eggen

11.01.2013 kl.15:33

Solberg: Ja den er virkelig god, spesielt hvis du liker en matt finish! Men hvis du liker litt mer "fuktig" hud så er FIT ME fra Maybelline gull! Si ifra når du har prøvd da :) Klemmer fra Tove

Monica

11.01.2013 kl.17:40

Jeg har kjøpt FIT ME (selvsagt.. har jo endt opp med det meste du har snakket om.. hehe!), og jeg elsker den! Velger den faktisk foran MAC og andre high-end-produkter. :) Så nå har jeg lyst til å prøve L`oreal sin Lumi.. hvis den kanskje gir litt mer glød?

Sier forøvrig JATAKK til flere slike innlegg. Så herlig å få tips om ting man faktisk kan gå og kjøpe i butikken i morgen, og ikke måtte bestille fra nettet. :)

Tove Eggen

11.01.2013 kl.17:49

Monica: haha, så bra! Ja, denne er hakket mer radiant og trenger normalt sett litt mer pudder og evt. fixing spray for å sitte lenger hvis man har noe oljete hud. Den er en super foundation å ha, da den er litt anderledes i finishen en da FIT ME og Mac foundations (bortsett fra flytende Mineralize foundation) let me know how it goes! Klemmer fra Tove

monica

15.01.2013 kl.08:31

bare lurer på dette med flytende foundation vs mineral foundation i løs pudderform...jeg er snaaaart 33 år og har en del smilerynker( kommer til å se ut som veeerdens koseligste bestemor når den tid kommer!), men har du noen erfaring med hvilke produkter som ikke fremhever rynker? er redd for at hvis jeg prøver flytende foundation så vil huden "sprekke" opp i rynkene og bare se eeeenda mer rynkete ut...HJELP! =)

som sagt i et annet innlegg jeg kommenterte, så er du min nyoppdagede FAVORITTBLOGG, du har ALT en jente som elsker moter, sminke og hår måtte ønske seg!!=)

og du ser FANTASTISK ut!!! superinspirerende!!!=)=)

Tove Eggen

16.01.2013 kl.10:58

monica: Haha...tusen takk for det! Når det kommer til å sminke rynker så er det "jo mer fukt, desto bedre" som gjelder! Derfor ville en tyntfllytende og vannbasert foundation passet ypperlig. Selv er jeg helt forelsket i Face & Body fra Make up for ever (makeupforever.no) hvis du bor i oslo, så kan du helt sikkert stikke innom de å få prøvd en før du kjøper! Mineralfoundation i pulverform skal i teorien fungere, da pulveret smelter om til flytende form. Men for noen kan det være vanskeligere å bruke. Man skal også være forsiktig med skimmer, da disse legger seg på høydene av rynkene og fremhever de enda mer. Vær i såfall nøye med å jobbe produkten godt ned mellom rynkene, slik at innsynkningene kommer oppover og blir mindre :)

Håper det gav noen menig? haha :=

Tusen tusen takk for så fine komplimenter, det gir meg maks driv - spesielt nå som jeg er hjemløs...jeg mener, dataløs! haha...same same...;)

Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120