FOTO MAKEUPTUTORIAL - VERDENS RASKESTE SMOKY EYE!

Hei folkens!

Sorry at det har kommet lite fra meg i dag her og på instagram, men deadlinsa har tatt meg! haha - jeg leser alle kommentarene, og elsker de! Her har dere en foto-tutorial jeg lagde i fjor, den er på engelsk, men ville vise dere den for å se om dere vil ha mere av dette? Jeg lager jo sminkevideoer for KLIKK MOTE, så hvis dere liker dette bildeformatet kan jeg gjøre dette her - mye raskere å redigere en video i alle fall! haha :)

Eneste jeg vil gjøre anderledes er mer close-ups, på norsk så klart og enda mer tydlig forklaring og produktanbefalinger.

Hva syns dere, mer av dette på norsk?

Klemmer fra Tove 

2 kommentarer

monica

15.01.2013 kl.08:35

LOVELOVELOVE! men eeeenda mer close up bilder kanskje, for virkelig å SE hvordan du gjorde det!!!=) superlekkert ble det!!=)

Tove Eggen

16.01.2013 kl.10:59

monica: Helt enig, close-ups skal bli!

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120