INSPIRERENDE EDITORIALS - VOGUE NEDERLAND SEPTEMBER 2012

 

Hei folkens!

Først må jeg bare si at jeg STORKOSER meg med kommentarene deres om hva dere vil se her på iknowthatmagazine, og selv om jeg sitter i deadline og ikke for posta så mye hverdagsting - så har jeg tatt til meg en del requests og råd allerede! De neste dagene skal jeg teste uten noen innlegg som jeg ikke har hatt her før, så vi går enda dypere inn på mote og makeup, både inspirasjon, produkter og tutorials - også håper jeg på at dere gir meg feedback på hva dere syns. 

 

Selv er jeg helt obsessed av motemagasiner og inspirerende moteserier, så det har jeg lyst til å dele med dere. Seriene jeg velger vil alltid være vakre, i mine øyne, som bilder - og hvor klærne er fra, og tykk eller tynn modellen er spiller liten rolle. Som stylist så streber man alltid etter å skape en følelse hos leseren, og nettopp dette gjør de editorialsene jeg kommer til å poste for meg. 

 

I dag har jeg dratt frem en gammel favoritt, i moteår, fra Nederlanske Vogue i september 2012. Modellen, Vlada Roslyakova rocker Haute Couture kolleksjoner på en utrolig smart og kreativ måte - love it! Makeupartisten og hårstylisten, Jerome Cultrera & Irena Ruben, samt stylisten Martien Mellema har vært fantastisk dykte i å gi Vlada et nytt utrykk for hvert eneste bilde og fotografen, Alique, har gjort det eneste rette med lys, filter og bilde for denne serien - perfekt!

For meg er ikke Vlada bare en modell, men en gudinne og skuespiller foran kamera, fantastisk på alle måter - og hva mer kan vel fashion be om? 

 

NYT!
 

 

Magazine: Vogue Netherlands

Photographer: Alique 

Model: Vlada Roslyakova. 

Stylist: Martien Mellema,  

Designers: Chanel, Givenchy, Jean Paul Gaultier and Armani Prive + 

Hair and makeup: Jerome Cultrera & Irena Ruben 


Hva syns dere om denne serien?

Håper dere har en nydelig torsdag så lang!

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Karianne

10.01.2013 kl.23:36

Mye fint å bli inspirert av her- jeg elsker den øverste. Kanskje jeg må sette meg ved symaskinen i helgen:)

Tove Eggen

10.01.2013 kl.23:42

Karianne: Ja, er de ikke fine? Love'em - lukter DIY prosjekt lang vei, dette vil jeg se bilde av! :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120