Mine all-time favoritt produkter del 1/10 - og ny STOR konkurranse!

Hei folkens!

Etter 8 år som makeup artist, og ca. 28 år som makeup-lover, så har jeg fått en ganske grei oversikt over skjønnhetsproduktene der ute og tenkte jeg hver mandag skal dele 10 av disse med dere fantastiske lesere! Og igjen så kjører jeg i gang med en stor konkurranse hvor én tilfeldig og heldig vinner får et mega kit med negleprodukter fra TL Design!

   
 
Alt du trenger å gjøre er å kommentere under et av disse innleggene, fortelle meg hvilket produkt som er din favoritt OG gjette på hvilken som er MIN number one favorite - altså, hvilket produkt jeg kommer til å skrive om som nummer 1...FUN! Som vanlig trekker jeg én tilfeldig vinner fra alle kommentarene, så jo flere ganger du er med - jo større sjanse har du til å vinne så klart :) Blir du trukket OG du har gjettet riktig på mitt desiderte favoritt produkt, så slenger jeg med et aldri så lite gavedryss av sminke også ;)

Så i dag setter vi i gang med

Nr. 10!

SKIN SMOOTHING CREAM fra DERMALOGICADenne fuktighetskremen begynte jeg å bruke da jeg var rundt 20, og selv om jeg nå ikke har brukt den på tre år så fikk jeg den i november og den fungerer like bra enda! Jeg anbefaler denne til absolutt alle som er i villråde over hvilken fuktighetskrem de skal bruke da den funker på alle hudtyper. Den gir bare maks fuktighet, noe alt fra tørr hud til fet hud trenger sårt. Jeg bruker den ofte sammen med mere aktive produkter spesielt til anti-aging, eller tørr eller irriter hud. Jeg tror også mye på å bytte ut hudpleien en eller to ganger i året, men jeg kommer alltid tilbake til denne.

Dermalogica er jo også et helt supert merke generelt for hudpleie. Det selges kun av hudpleiere, da i salong fordi produktene er så aktive. Det er selvfølgelig dyrere en hva som finnes i en matbutikk, men ganske lik og noen ganger billigere en produkter fra parfymeri. 

Som jeg bruker å si til elevene mine - hvis du har problemer med motoren på bilen, så stikker du ikke på Statoil. Vel, det samme gjelder huden. Da sparer du tid, frustrasjon og ikke minst penger!

Jeg husker godt at den første tuben med Skin Smoothing Cream hadde jeg i langt over ett år, da så lite av produktet skal til. 

Som sagt, hvis man har noen spesifike problemer man vil behandle huden for så er det lurt å bruke mer rettet aktive produkter, men for deg som er type blandingshud. Litt tørr, litt fet men ikke så mye utbrudd så er denne helt perfekt. Og sliter du med akne er den super å ha som ren fuktighet, sammen med akneproduktene dine - en fet hud trenger mer fuktighet en de fleste tror!

Er det noen av dere som har prøvd denne og hva syns dere i så fall?

 

Husk å legge igjen kommentar under om hva deres favoritt produkt er OG gjette på hva som blir min number ONE favoritt, så er du med i konkurransen...

Håper dere har en fantastisk mandag!

Klemmer fra Tove

 

Edit: denne skulle vært ute på mandagen, men dataen kræsja så fikk den ut først nå - neste mandag kommer ny favoritt :)

 

25 kommentarer

Monica

16.01.2013 kl.13:27

Jeg tror det blir det neglesettet, med fil og neglelakker kanskje :) Det er vertfall det produktet jeg liker så kanskje jeg gjetter rikitg?! :)

Ha en fin dag :)

monica12396@hotmail.com

Marianne

16.01.2013 kl.14:48

min favoritt er det øverste bildet. :) Gjetter på at det også er din favoritt.. :)

Lisbeth

16.01.2013 kl.15:22

Heisann,

Dermalogica serien er fantastisk og fungerer som en staple i hudpleien for meg. Skin smoothing kremen er veldig fin, gjerne i kombinasjon med Intensive Moisture Balance. Jeg tipper at ditt nr. 1 produkt på topp 10-listen blir Strobe Cream fra Mac :)

Anne-Grete

16.01.2013 kl.20:03

Eg elska Dior Skinflash radiance highlight pen!! Og eg trur også at ditt no. 1 produkt e Steobe creamen frå Mac ;-)

Anne-Grete

16.01.2013 kl.20:04

Steobe=strobe. Tasteleif.

Tove Eggen

16.01.2013 kl.22:56

Monica: Ja, er det ikke fint? Men dette er hva man kan vinne altså :) Mine absolutte favorittprodukter er ikke avbildet da disse er nye :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

16.01.2013 kl.22:56

Lisbeth: Helt enig ;) klemmer fra Tove

Tove Eggen

16.01.2013 kl.22:57

Anne: oj, har faktisk ikke prøvd den! Må testes ASAP! Klemmer fra Tove

Vilde

17.01.2013 kl.15:35

Min favoritt er mineral rouge fra Cosmo Beauty! Den gir fine og naturlige røde kinn og er rolig i fargen, noe jeg elsker! Tror din favoritt er mascaraen Catchy Eyes :)

Tove Eggen

17.01.2013 kl.16:12

Vilde: Så morsomt, den brukte jeg jo i dagens makeup! ;) Klemmer fra Tove

Madeleine

17.01.2013 kl.19:13

Jeg har endelig begynt å kjøpe meg kvalitetssminke, som 26-åring! Så har kanskje ikke funnet min favoritt enda..? Men her i Norge er det DRITTkaldt, så nå for tiden går det mye i 8 hour-kremen fra E. Arden. Love it..

Er det Strobe cream fra MAC, eller foundation fra Make up forever som er din favoritt? Hmm ;)

Tove Eggen

17.01.2013 kl.19:16

Madeleine: Vel, jeg begynte å bruke eight hour cream i en alder av 28 - haha... Skjønte aldri greia før, tror det var lukta jeg ikke klarte før..og at jeg ikke helt hadde trua om å bruke den i ansiktet, but I stand corrected :) Multibalm fra Rodial er hakket bedre, spesielt som nattpleie - men også ha-a-akket dyrere..haha...

óg - me får sjå da vettu ;)

Klemmer fra Tove

renate

17.01.2013 kl.21:57

din fav måå vere hmm..stippling kosten fra MAC :) ? men det går vel kansje ikkje under favorittprodukt..så då må det vere eight hour krem fra elizabeth arden :) min numer uno er lancome hypnose drama mascra :) vippene bliir faktisk lengre av den :) klem Renate !:)

Tove Eggen

17.01.2013 kl.22:11

renate: åhh...jeg må teste den igjen da, kjenner jeg - var ikke helt fornøyd først! Men alle fortjener en second chance - eller hur? Klemmer fra Tove

Synnøve

18.01.2013 kl.16:11

Hei Tove

Litt smisk først, men det er sant. Du har den beste sminkebloggen jeg følger.

Har lært utrolig mye. Og jeg er så klar for å skaffe meg strobe-cream fra Mac.

Som jeg tror er din favoritt :-)

Mitt favorittprodukt er Jojobaolje fra Dessert Essence.

Hvis du tenkte på make-upprodukt må det bli Max Factor False Lash mascaraen.

Hilsen fra Synnøve

Tove Eggen

18.01.2013 kl.18:25

Synnøve: haha...smisk er ALDRI feil! Tusen takk for det ;) Jojobaolje fra Dessert Essence ja...herregud så mye jeg må prøve nå som dere digger! Takker og bukker, klemmer fra Tove

Hanne - Negleblogg

13.02.2013 kl.10:39

Har ikke peiling på sminke, spesialiserer meg på negler jeg, og lipgloss i ny og ne :) Min favoritt..hmm.. må være Lypsyl ekstreme det da, nermeste jeg kommer egentlig.. Din favoritt, hakke peil altså, tipper helt vilt jeg da, EOS leppepomade.. jaja x)

Tove Eggen

13.02.2013 kl.13:39

Hanne: haha, så bra - svaret er notert. Hvis du vil lære litt om sminke, og gjette deg frem til mine favorittprodukter er det bare å se videoene mine på klikk.no/emne/sminkevideo og følge med på bloggen! Ha en fantastisk dag, klemmer fra Tove

Hanne ;*

13.02.2013 kl.14:15

Min favoritt er TL sin Dead Sea Salt Scrub! Den er bare helt fantastisk! Er det din number one?

Tove Eggen

13.02.2013 kl.14:26

Hanne ;*: Den har jeg også, så vi får se da vet du! :)Klemmer fra Tove

Andrea Lovise Hagberg

16.02.2013 kl.21:30

Min favoritt er det øverste bildet. Og jeg vil tro at din favoritt er: Strobe cream fra mac? :-))

Håper jeg gjettet riktig! Elsker merkene fra TL!

Tove Eggen

16.02.2013 kl.21:34

Andrea Lovise Hagberg: Ja, veldig gode og ikke minst Norsk så det er jo helt topp :) Svaret ditt er registrert! Klemmer fra Tove

Hanne

18.02.2013 kl.11:50

Min favoritt er TL sin Dead Sea Salt Scrub. Er din favoritt Prep + Prime Transperant Finishing Powder fra Mac? :)

Tove Eggen

18.02.2013 kl.21:43

Hanne: åhh ja - den er god! eneste er at jeg syns den er så fin som pynt at jeg nesten ikke vil bruke den! haha :) det er notert ;) klemmer fra Tove

Marita

21.04.2013 kl.21:02

Heisann Tove, hudkremen på 10. plassen din er min favoritt :-) Jeg er litt som en religiøs fanatiker som skal "omvende" alle når det gjelder den kremen, den forvandlet hvertfall huden min og mange av de jeg har presset den diskre på :-P Også er Stroben fra Mac super. Din favoritt - kanskje neglene som en bare "sticker" på? Noe jeg også er blitt hekta på takket være deg :-) Også liker du godt Arden 8 hour cream for tørrere hudpartier..

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120