GOD LILLELØRDAG - stand up comedy er på sin plass!

Hei folkens!

 Jeg digger stand up - man kan leve på det så lenge, og favorittene er Eddie Izzard, Ricky Gervais og en hel haug med dyktige norske komikere. Så da blir jeg ekstra happy når jeg ramler over en ny, og hu er dame, 50+ og bare helt vilt morsomt, dirty og legger ingenting mellom. Liker du ikke banning og sensitive temaer så er ikke denne videoen for deg...haha...men regner med at de fleste som leser bloggen min faller utenfor det... ;)

Ladies and gentlemens (?), I present to you LISA LAMPANELLI!

 

Håper dagen er så fantastisk som den bare kan bli!

klemmer fra Tove

2 kommentarer

Christine

09.01.2013 kl.14:20

Syk i dag så jeg skriver deg ned med kommentarer ;)

Takk for underholdning. Stand up er alltid aktuell underholdning i dette huset.

Lampanelli har jeg ikke sett før. Djeez. Tea bags on your nose, really? :D Elsker det!

Her ser vi på mange av de britiske komikerne som Frankie Boyl, John Bishop, Russel Howard osv. Så forresten en amerikaner her om dagen, John Pinette. Knallbra! :)

Ha en strålende dag du også :)

Tove Eggen

09.01.2013 kl.14:25

Christine: haha, bare å skrive meg ned - love it! Lampanelli er helt vill, utrolig kul. Tusen takk for tips, mer av det pliiiz - skal sjekke de ut asap!

Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120