Outfit of the day - en vanlig tur i banken...

Hei folkens!

Det fine ved å ha en blogg, er at jeg har noen å kle meg for - selv på en dag som denne hvor det eneste jeg trengte å gjøre utenfor leiligheten var å stikke i banken. Den ligger 100m unda, så det sier seg vel selv at jeg normalt hadde nærmest gått i pysjamas og uten sminke.

Jeg syns fortsatt det er helt greit å dasse rundt, men for noen år siden begynte jeg Tove-prosjektet "kvitte seg med stygge klær". Du vet, de klærne som du egentlig ikke føler deg vel i, men slenger de på fordi det er så lett?

Så jeg kvittet meg med de, så nå kan jeg bare i værste fall slenge på meg en helt grei joggebukse og genser, eller da pysjen..hahaha...men innerst inne så vil jeg jo alltid se og føle meg bra - hvem vil vel ikke det?

Så nå som jeg har dere er jeg ekstra motivert til å kle meg sånn jeg egentlig vil-tjoho!

Så nå sitter jeg ute på lokalkafeen, og ser kanskje litt overdressed ut blandt pensjonistene og stamgjestene, veldig hyggelige folk forøvrig -men so what? I feel fab - ha!

Men jeg er ikke helt crazy, buksene er faktisk nye "silke" joggebukser fra primark, stylet med vintage militærskjorte stjælt fra kjærsten, semsket vest fra Oasis back in the day, nye kilehæljoggesko fra Primark, Ikki klokke som jeg fikk til jul av bror og svigersøster og smykker fra glitter - helt innafor på en Mandag!

Sminka meg har jeg til og med gjort - som jeg kanskje overraskende sjeldent gjør.. dere kjenner dere kanskje igjen der...er man sykepleier så gidder man ikke å redde liv dagen lang heller! Haha....tror jeg skal runde av før koffein-humorn kommer og tar meg!

Hvis noen vil hvite mer om sminken jeg har i dag, så rop ut!

Tusen takk for at dere gidder å lese bloggen min, håper dere har en FABJUULOUS mandag!

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

monica

08.01.2013 kl.09:09

har aaaaakkurat begynt å lese bloggen din, og jeg LIKER`N!!!!!! superbra og morsom!!=)=) gleder meg til neste sminkevideo =)=)

Tove Eggen

08.01.2013 kl.12:11

monica: Tusen takk - så godt å høre! Dagens sminkevideo er klar nå - hope you like ;) http://www.klikk.no/mote/article810596.ece
Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120