Lørdags film - TED

Hei folkens!

Da har jeg og kjærsten ledd og grått oss igjennom filmen Ted! Brodern tipsa meg om denne filmen av Seth McFarland allerede i fjor påske - og selv om trailern var morsom nok så tenkte jeg "come on - en hel film med en snakkende tettybjørn for voksne?"

Haha...later som han ikke gråter når Ted revner....love it!!!

Men den er faktisk sykt morsom! Jeg er stor Family Guy, American Dad og Simpson fan, så det skulle egentlig bare mangle men cheezuz...denne fikk de virkelig til å funke!

Meeeen..hvis du IKKE liker family guy etc...så tror jeg kanskje ikke filmen Ted er for deg...;)

Anyways, nå er vi så buzzing fra filmen at vi må se en til ass - noen forslag?????

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Ingrid

06.01.2013 kl.12:54

Haha, så den samme filmen i går, jeg også. Lo så vi grein. Kan anbefale seriene "arrested development" og "the inbetweeners". De er også fantastisk morsomme. Filmene til Simon Pegg og Nick Frost er også morsomme ("Shaun of the dead", "Hot fuzz", og "Paul").

Tove Eggen

06.01.2013 kl.13:17

Ingrid: kool - arreste development har jeg sett hele av, men the inbetweeners må jeg sjekke - sammen med filmene. seriene happy endings, modern family og episodes er right up my ally! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120