Dagens outfit og makeup

Hei folkens!

God lørdag til allemann! Her i Barcelona har det vært 18 grader - men det er ærlig talt ikke normalt assa! Så istedenfor husvasken vi hadde gledet oss sånn til, tok vi turen ut!

Conversa, militærbukser og gamle kofta til mamma ble neste for varmt...ha!

En stroll i solen med mannen i ny genser fra jul, litt shopping på primark og Clara i solen var heeelt riktig i dag kjente vi ;)

I dag er det også katalansk jul, hvor barna gir ønskelister til de tre vise menn, eller tre magiske konger som det heter her, som da skal komme med gavene i morgen...kort tid a gitt - trodde julenissen hadde en vanskelig jobb jeg!

Etter en lang jul uten noe særlig sminke, var det godt å få ansiktet på plass igjen! Jeg er helt forelska i Face & Body foundation fra Make Up For Ever (makeupforever.no) og rougekittet jeg har satt sammen er perfekt for huden min - love it!

Nå er det sofa og pizza tid - vi har, forhåpentligvis vår siste karbohelg på lang tid for herregud- er det mulig å bli så tjukk bare fordi det er jul?
Hvert år ass! Hahaha ;)

Håper dere har en nydelig lørdag!

Klemmer fra Tove

4 kommentarer

Jeanette

05.01.2013 kl.20:32

Misunner dere med den herlige varmen! og ikke minst med å kunne vandre gatelangs i Barcelona! var der i oktober og ble betatt av hele byen! Elsker stilmiksen din med røffe bukser og ekte norsk kofte!;) Personlig stil er det som er fashion!:)

Anne-Grete

06.01.2013 kl.01:12

Hei!

Yay! Du har blogg også! :-) Oppdaga sminkevideoane dine på youtube og er avhengig..! Har testa alle basic tipsa dine og klarer endelig å legge rouge og liner riktig (og eg som trudde eg kunne "alt" om sminkemetodar...).Du e veldig inspirerande og har masse sjarm i videoane! Og so må eg få seie at eg syns du e sykt vakker!

Klem frå Ag :-)

Tove Eggen

06.01.2013 kl.02:29

Jeanette: tusen Takk, vi kan ikke klage nei ;) fint at du sa det med kofta og buksene - hadde tenkt til å nevne det selv...haha...syns man skal være flinkere til ã mixe stiler - mote blir så mye enklere og morsommere da ;) klemmer fra Tove

Tove Eggen

06.01.2013 kl.02:33

Anne: wow, tusen takk! Du skal alltid få lov til å si sånt her altså ;) så bra at du fant bloggen og husk at alle videoene har full artikkel og produkter pã klikk.no/emne/sminkevideo så Vet du det :) gleder meg til å lage masse spennende og tekniske sminkevideoee i 2013 så rop ut hvis det er noe spesielt du vil se! Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120