MAKE UP FOR EVER - ENDELIG I NORGE!

Hei folkens!

Sorry at jeg ikke har fått posta dette enda, men det er da MAKE UP FOR EVER som har kommet til Norge - finally! Hvis du kjenner til det, så elsker du det nok - hvis du ikke har hørt om det, vel- det er verdt å teste det.

 

Dette er et professjonelt make-up merke, som betyr at rangen er veldig stor og fargeutvalg og tekstur er helt topp.

Dette er merket som er elsket av alle fra Kardashian jentene til YouTube "gurus".

Jeg var på agenturet som har tatt det inn på mandag, som er gjennom Anti-Aging Academy ved Solliplass (Thomles Gate 4) og hvis du har lyst til å bestille noe før de har fått åpnet egen butikk så er jentene der oppe fantastisk flinke og søte, så bare send en mail og si hva du vil ha eller hva du trenger på monica@makeupforever.no 

Sjekk ut den internationale hjemmesiden her for å velge ut produkter http://www.makeupforever.com/ og den norske for kontaktinfo - den er også under arbeid : http://makeupforever.no/Makeupforever/Velkommen.html

Jeg har fått med meg masse produkter for testing til sminkevideoene på KLIKK MOTE, og her er noe av det jeg har plukket som også er mine favoritter:Øyeskygger ( 161,-)

Summer/spring kitKoster- LOVE den store fanekosten til pudder som er tykk og god :) 485,-

Øyesminkefjerner og fikserende spray 

Nydelige pigmenter 193,-

HD Serien Kardiashian alltid bruker! :)

Glosser og lipliners

Aqua liners- VANNFAST, love <3

Camoflague-kit, altså concealere med korrigerende farger- must for makeup artister, entusiaster og de med mye rødt og brunt i huden som må dekkes...

Lagd med hudkit- blanda rouge og øyeskygger og bronzzer som gir det perfekte kinn - skal legge ut sminkebilde på det, men love! 

Farget smokey eyekit - sett fargene sammen som du vil for dit egetdesignede kit!

 

Bildene er ikke helt topp, men gleder meg til å vise dere dette i videoene som kommer- HVA SYNS DERE? Noen som har testet Make Up For Ever før? 

Håper dere har en nydelig Lillelørdag uansett - OJ, der kom jeg på at jeg har glemt DU SPØR, JEG SVARER - så det får komme imorgen :)

 

Haha, surrehue ass...nå er det undertøysvideo redigering for meg...haha..my eyes! nei da, shaping ble testet og tøyd..kommer på fredag!

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Karin

14.08.2013 kl.12:18

Hei eg prøver å få kontakt med make up forever får å bestile foundation og fekk beskjed om at eg måtte sende mail men finner ikkje mail adresse. Har du nåke ide om kor eg kan finne den?

Ines

23.09.2013 kl.23:22

Hei Karin. Om du bor i nærheten av Florø er det bare å komme innom salongen min å kjøpe MUFE foundation. Du finn den i Strandgata 24.(LCN Nail & Beauty Center) Hilsen Ingunn :-)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120