DU SPØR, JEG SVARER - ALT OM MAKEUP, MOTE OG MORO!

HEI FOLKENS!

 Jeg trekker ut én tilfeldig vinner som får dette fantastiske makeup-kittet fra No7!*

 

Vi fortsetter med spørsmålsrunden hvor du både får svar på alt du lurer på innen makeup, mote, shopping, barcelona eller hva det måtte være OG er med i trekningen om et kick-ass makeup-kit fra No7! Det kaller jeg vinn-vinn situasjon delux...ha!

 

Jeg samler sammen alle spørsmålene som blir sendt inn i kommentarfeltet i dag, og lager et innlegg på søndag hvor jeg svarer på absolutt alle spørsmålene og slik håper jeg at vi alle kan kose oss og lære masse snadder om mote og makeup!

 

Så ikke vær sjenert eller hold tilbake, husk at jeg er lærer i makeup så ingen spørsmål er feil! :)

 

*Før jul trekker jeg ut ett tilfeldig spørsmål som vinner et stort makeup-kit fra No7, så jo mer du spør- jo større blir sjangsen for at du vinner!

 

Alt du trenger å gjøre er:

 

1. Send inn minst ett spm på en onsdag ( idag f.eks)

 

2. Like Facebooksiden til KLIKK MOTE 

 

3. Like Facebooksiden til denne bloggen

 Forrige ukes spm finner du her og svarene finner du her og her !

Gleder meg til å lese hva dere lurer på og håper dette er noe dere har lyst til å være med på!

 

Klar, ferdig - sett i gang og spør!

 

Klemmer fra Tove

17 kommentarer

Embla

05.12.2012 kl.08:57

Hva skjer ?

Hilde Aileen Johansen

05.12.2012 kl.14:06

Hei! Jeg er ei jente på 20 som er superinteressert i sminke og skjønnhet. Passer jo helt perfekt at du er lærer i sminke, har spørsmålsrunde og kompetanse til å svare på de spørsmålene jeg har.

1: Nå før jul er jeg veldig opptatt av at huden min skal holde seg fin til julebord osv. - hva er dine tips for å få vakker hud?

2: Selv har jeg normal til kombinert hudtype og blir ofte blank i T-sonen, sliter dermed litt med å finne foundation som ikke "renner av" eller blir kakete gjennom dagen om du skjønner. Jeg har et mattende pudder (sexy mama fra the balm) som jeg elsker, men hele sminken ser fort litt for puddrete ut etter å ha gått en hel dag på skole/jobb å puddret hver gang jeg blir blank. Jeg liker at foundation dekker godt og bruker for tiden maxfactor miracle touch i warm almond 45. (mineralsminke er ikke et alternativ for meg fordi jeg blir tørr i områder og huden da overproduserer olje) Forslag til foundation, primere for å hindre blankhet og eventuelt? :-)

3: Hva er dine topp 5 "MUST HAVE" sminkeprodukter?

4: Vet du om det er slik at den nye paletten fra urban decay "Naked 2" har kaldere brunfarger enn den første naked-paletten? - Og hvordan ville du sminket grønnbrune øyne til fest?

5: Til slutt har du noen tips til hvilke produkter man kan bruke for å best mulig fiksere sminken slik at den holder lenge, noe jeg absolutt vil vite før julesesongen med mye fest og sminkebruk! ;-)

Gleder meg til svar. Det er første gangen jeg besøker denne bloggen men kommer helt klart til å følge deg videre, virkelig flott blogg. Har likt begge facebooksidene - herlig konkurranse!

Hilsen Hilde Aileen.

Susann

05.12.2012 kl.17:44

1. Du viser Diorskin sin base som du sier er god, er den et fullgodt alternativ til mac sin? Jeg har diorskin sin, og synes den kan bli litt flekkete, og ikke fin om huden er tørr. Jeg fåfører ikke med stiplingkost (har så lyst på en) men med fingrene. Kan det ha noe å si? Dessuten: jeg synes egentlig jeg ser litt svett ut når jeg har sånn i hele ansiktet!

2. Har du begynt å bruke noen anti age krem? Jeg er 27, og usikker på om jeg trenger det eller ikke. Jeg har typisk nordisk hud, blek, litt sensitiv, kan tidvis bli tørr. Har du tips?

3. Jeg har veldig lyst på en hvordan føne håret som en proff video, selv om det kan bli litt bråkete. Prøver å gjøre det slik som frisøren, men armene er liksom ikke lange nok!

4. Har du tips til god hårkur som gir masse fuktighet? Vet du noe om denne: http://www.blivakker.no/product/harpleie/l-oreal-professionnel/behandling/2/LOR0244/l-oreal-professionnel-serie-expert-fiberceutic-mask-fint-har-200ml

Ditt hår ser FANTASTISK ut btw!

Tusen takk for en fantastisk praktisk, varm og morsom blogg! Du er råflink :)

Susann

Susann

05.12.2012 kl.17:48

En ting til:

Hvorfor bor du i Barcelona, og gjør du noe annet enn å blogge og er journalist for klikk mote?

*litt misunnelig!

Tine

05.12.2012 kl.21:39

Jeg har et par spørsmål om sko og sminke..

- Jeg har en korsbåndsskade som jeg må trene opp (noe som tar laaaang tid). Dette betyr at jeg må utelukke høye hæler til julebord, julaften og vinterballet med jobben. Jeg har prøvd lave hæler og kilehæler, men det funker ikke. Jeg stoler ikke på kneet nok til å stavre meg rundt på hæler. I tillegg til at det gjør vondt i lang tid etterpå. Man må lide for skjønnheten - men ikke sette helsen på spill :)

I tillegg har jeg høy rist og bred fot, noe som gjør at jeg ikke passer i alt.

Har du noen tips til gode alternativer til en knelag svart, helt enkel kjole? Evt merke jeg bør se etter?

- Jeg har atopisk eksem i ansikt og på overarmer. Og det forverres betraktelig på vinteren. Jeg er helt i villrede når det gjelder sminke. Jeg vil gjerne dekke over de røde, tørre områdene uten at det gjør eksemen betydelig værre.

Jeg har fått anbefalt å bruke Aderma krem av legen, en krem som roer ned eksemen på cellenivå.

Men jeg tror ikke legen min er så bevandret i makeupens verden. Jeg lurer på om du har noen tips til fuktighetsprodukter jeg kan bruke i tillegg til kremen. Hva anbefaler du av sminke til ansiktet jeg kan bruke? Jeg har liten peiling, så gjerne om du forklarer i hvilken rekkefølge de skal påføres..

Det er viktig at de ikke inneholder aloe vera, da dette tørker ut huden min.

Tusen tusen takk :)

Ps- jeg har hatt godt utbytte av j-formen med roughe.

Tove Eggen

05.12.2012 kl.22:26

Tine: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

05.12.2012 kl.22:26

Susann: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

05.12.2012 kl.22:28

Hilde Aileen Johansen: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

05.12.2012 kl.22:32

Embla: Med meg? Masse fett om dagen ;) Med denne konkurransen? Bare å stille spm og mote og makeup så er du med - tjoho! :) Klemmer fra Tove

Monica

05.12.2012 kl.23:15

Hei!

Jeg lurer på hva du gjør når kvisene kommer (jadda.... denne ene gangen i måneden... det blir jeg visst aldri kvitt!)? Har du funnet en underbar krem, som bare eliminerer de før de bryter ut? Jeg trodde jeg hadde gjort det (no. 7 sin spot rescue-greie, faktisk!), men nå kan det se ut som at jeg har tatt feil... helvete er ihvertfall løs! Enda jeg har smurt på hver kveld, og ikke klemt en eneste gang. :( Typisk når man skal på festligheter i helgen, og vil se så bra ut som mulig! Men men.. sminke skjuler, så jeg klarer meg nok. Men... gi gjerne råd om hva du gjør når du kjenner at de kommer, og også hva du gjør når de HAR kommet. Hvordan får du de bort så fort som mulig, og uten arr? Og hva liker du å bruke for å skjule dem? :)

Klem fra Monica

Tove Eggen

05.12.2012 kl.23:20

Monica: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 :) Klemmer fra Tove

Frida Aas

05.12.2012 kl.23:52

Hei! Jeg lurer på hvilken flytende foundation merke som er din favoritt? Har per i dag kun pudder foundation som er lit for mørk for meg.. Også lurer jeg på om du kan lage litt flere hair styling videoer? Hilsen Frida :-)

Tove Eggen

05.12.2012 kl.23:53

Frida Aas: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Maje Aas

05.12.2012 kl.23:58

Heihei!:-) Jeg lurer på om hvordan man skal pleie huden gjennom vinterkulden? Og hvilken juleleppestift du anbefaler? Hilsen Maje:-D

Gudrun Aas

06.12.2012 kl.00:01

Hei! har du noen hår stylingstips for kort hår? Hilsen Gudrun

Tove Eggen

06.12.2012 kl.00:03

Maje Aas: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

06.12.2012 kl.00:03

Gudrun Aas: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120