SPØR MEG OM MAKEUP, MOTE, BARCELONA, KARRIERE ELLER HVA ENN DU VIL og VINN MAKEUP-KIT FRA No7!

HEI FOLKENS!


Jeg trekker ut én tilfeldig vinner som får dette fantastiske makeup-kittet fra No7!*

Yes, da håper jeg dere er klare med spørsmål til meg! Det er bare å sende inn i kommentarfeltet i løpet av dagen, alle spørsmål du kan tenke deg om hvordan bruke et sminkeprodukt du har liggende, hvordan style den nye kjolen din eller hva det nå måtte være!

Jeg samler sammen alle spørsmålene som blir sendt inn i kommentarfeltet i dag, og lager et innlegg på søndag hvor jeg svarer på absolutt alle spørsmålene og slik håper jeg at vi alle kan kose oss sammen med direkte råd :)

Så ikke vær sjenert eller hold tilbake, husk at jeg er lærer i makeup så ingen spørsmål er feil! :)

*Før jul trekker jeg ut ett tilfeldig spørsmål som vinner et stort makeup-kit fra No7, så jo mer du spør- jo større blir sjangsen for at du vinner!

Alt du trenger å gjøre er:

1. Send inn minst ett spm på en onsdag ( idag f.eks)

2. Like Facebooksiden til KLIKK MOTE 

3. Like Facebooksiden til denne bloggen

Gleder meg til å lese hva dere lurer på og håper dette er noe dere har lyst til å være med på!

Klar, ferdig - sett i gang og spør!

Klemmer fra Tove

46 kommentarer

Susann

28.11.2012 kl.11:42

Hei

Jeg har noen spørsmål om litt forskjellig :)

1. Har du noen sminketips for de som har briller. Jeg har kjøpt meg lilla briller, av alle ting. Dagen jeg henta de hadde jeg på med rød lebestift, og fikk mildt sagt sjokk. Det passa ikke helt!

2. Når man bruker mineralfoundation, må man bruke et løspudder for å sette makup´en slik man gjør når man bruker flytende foundation?

3. Jeg er så himla kjedelig i klesveien! Det går i bukse, singlet med en skjorte eller topp over. Dritkjedelig rett og slett. Likevel føler jeg meg så lost i butikken, og ender opp med å kjøpe de samme trygge tingene. Samtidig har jeg ikke flust med penger, og kan ikke gå ut og kjøpe masse greier hele tida heller...

Tove Eggen

28.11.2012 kl.11:44

Susann: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7! :) Klemmer fra Tove

Christine

28.11.2012 kl.12:27

Jeg lurer på hva som er "must have" jeg er verste tilfelle, har cupruose, ringer under øynene,

Knusktørr, får lett fet hud og aldrene :/

Har ventet lenge på et mirakel, men forgjeves. Ønsker meg glatt og jevn hud:)

Jeanette

28.11.2012 kl.14:34

Er ei jente med former, bruker alt fra str 44 til 48. sliter litt med lindex, kapphal, cubus og H&M for synes ofte at de egne kolleksjonene de har for formfulle jenter er så "kjærring aktig" . jeg vil kle meg i spreke bluser,skjorter og topper. kule bukser som sitter bra på, og pene skjørt. har heller ikke verdens største klesbudskjett. Hvilke nettbutikker/andre butikker handler du i- og kan anbefale? Lurer også på hva slags plagg du bruker ofte? type basisplagg. Gleder meg til å lese svar:)

INGER H.

28.11.2012 kl.15:15

1. Jeg trenger tips når det gjelder foundation. Lyst å ha noe jeg kan bruke hver dag, som dekker godt, men ikke "tetter", hvis du skjønner? Har prøvd litt forskjellige, blant annet fra Chanel og Shiseido, men får så oljete hud av de flytende ...men det er kanskje vanlig? Mineralfoundation får jeg KJEMPEoljete hud av også. Nå bruker jeg Max Factor Facefinity Compact Foundation (pulverform), og den funker ok. Har du noen tips angående foundations som ligner den?

2. Har tagget deg i bilde - Har du noen "hverdagsmakeuptips" til meg?

3. Hvilken rouge tror du passer meg best, med mine hud/hårtoner?

4. Drømmer om et 4-ukers spanskkurs i Barcelona... Har du noen erfaringer med det, eller kjenner du noen som har gått på det? Tips?

På forhånd takk ;)

Isa

28.11.2012 kl.16:47

Julebordsminke, skal ha en nydelig sort kjole med overdel i sorte paljetter, og håret oppsatt i hestehale

Hva ville du valgt:

1. Sotede glitrende øyne med lyse lepper

2. Mørk burgundy lepper og lettere øyensminke...

Klem fra isabelle

Victoria

28.11.2012 kl.17:57

Hei:) Nå kom jeg plutselig over videoene du har lagt ut om sminke, mote og hår. Det endte med at jeg satt klistra og så nesten igjennom alle! Det var kjempe gode videoer, og favoritten var smokey-eyes! Har prøvd og prøvd i flere år, men nå skal jeg få det til! Spørsmålet jeg har er i forhold til dette. Jeg elsker de mørke blå fargene, men er usikker på om det passer til meg. Jeg har mørkebrune øyne, passer det da med blått? Eller er det noen andre farger jeg burde ha til dette? :)

Sissel

28.11.2012 kl.18:25

Takk for en flott blogg med masse supre tips!

Jeg har et kjolestylingspørsmål som jeg egentlig gjerne skulle hatt svar på før fredagens julebord, men om det ikke går er jeg selvfølgelig glad for svar på søndag også! Jeg så videoen din med tips til kjoler for litt større jenter, og inspirert av dette kjøpte jeg årets julebordkjole... Her er bilde av kjolen: http://www.vivikes.no/Kolleksjon/Kjoler/Dallas-dress/

Den føles litt kort, så jeg så for meg en mørk hold-in strømpebukse. Men hvordan bør jeg style denne ellers? På ryggen er det en glidelås i gull, bør smykker og slikt være gullfarget også?

Veldig takknemlig for svar, enten her eller på mail... :-)

Tove Eggen

28.11.2012 kl.18:31

Christine: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

28.11.2012 kl.18:31

Jeanette: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

28.11.2012 kl.18:31

INGER H.: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

28.11.2012 kl.18:32

Isa: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

28.11.2012 kl.18:32

Sissel: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

INGER H.

28.11.2012 kl.18:38

Jeg har like'et, Klikk hadde jeg fra før, nå også deg! ;)

Tove Eggen

28.11.2012 kl.19:04

INGER H.: Pefekt- takk! :)

Annette

28.11.2012 kl.19:44

Jeg trenger noe som fester den flytende foundationen slik at det ikke smitter OVERALT....!!

Hva anbefaler du.?

Har veldig tørr og flassete hud som jeg klikker på men men...

Tove Eggen

28.11.2012 kl.19:45

Annette: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Karianne Bjerknes

28.11.2012 kl.20:40

Hei,

sliten småbarnsmor og grûnder trenger råd.

1. Hvordan legger jeg best en eyeliner under dagen for å unngå å se trøttere ut?

2. Jeg har milier i huden og tåler lite av det som finns i kjedebutikker o.l av kremer og foundation, men sverger nå til Beauty Pacifique som har kanonsgod hudpleieserie. Siden jeg har en del milier på hver side av haken og fortsatt litt i kinnene syntes jeg det er vanselig å finne en rouge som ikke highlighter miliene. Har du noen gode råd til om det br være med eller uten skimmer?

3. Jeg har to solpudder, et fra TooFaced som er todelt og et fra Dior som er hightligter/solpudder med mange forskjellige farger, men jeg aner ikke hva jeg skal solpudre og hva jeg skal highlighte. Noen gode råd?

Også en sminkefreak men ikke rakkern om jeg vet hvor alt skal plasseres:) Litt klokere nå etter å ha studert noen gode videoer.

Tove Eggen

28.11.2012 kl.20:41

Karianne Bjerknes: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Kjersti

28.11.2012 kl.20:47

Hei Tove.

Disse bryna -hvordan skal ei med usynlige bryn få litt farge på dem uten å bli seende ut som ?Hu med bryna ??!

I tillegg lurer jeg på om du kan gi en liste over absolutt må -ha sminkesakeproduktene (jada,det er et ord. ). Hva dævver du av at noen ikke har i sminkepungen sin?

Synes klikk burde lodde ut en julegave til lesere. Hva med en ?bli ny?shopping/styling/sminkekurs i Barcelona,feks??! ;-)

Mirakel

28.11.2012 kl.20:59

Jeg har gitt deg et spørsmål på instagram (i går), men jeg legger ikke til bilde her.. så da utgår det. :) Men jeg har andre spørsmål på lur!

1. Hva slags deodorant anbefaler du? Jeg bruker biotherm, men syns den er litt dyr (særlig her i Norge).

2. Kan du gi meg en liste på tre sminke og/eller hudpleieprodukter du elsker, som kan fås kjøpt på Vita i Norge? ;)

3. Hva er den verste feilen du ser folk gjøre innenfor sminke?

Spent på svar!

Tove Eggen

28.11.2012 kl.21:01

Mirakel: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Og jeg tar selvfølgelig med instagram spm også - det er notert :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

28.11.2012 kl.21:01

Kjersti: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

renate

28.11.2012 kl.21:22

har du tips tiil evig tørre partier rundt nesen og bryn? føler det alltid flasser etter jeg har fått på foundation! finner ikke noe som hjelper! og et spm om noe som hjelper mot rødhet rundt nese ( problemnese) :)

som sagt fra før! du er så flink :) dine sminketips er gullverdt :) ha en fin kveld videre=) ps. liker siden du linket :) klem Renate:)

Tove Eggen

28.11.2012 kl.21:25

renate: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Kjersti

28.11.2012 kl.22:21

Har ?lika? som bare det,jeg!

Guri

28.11.2012 kl.22:50

Kjære Tove,

Kan du fortelle meg hva som er den ALLER ALLER BESTE under eye concealeren akkurat nå? Som ikke legger seg i de små linjene og som bare funker som den skal? Please? :-)

Tove Eggen

28.11.2012 kl.22:54

Guri: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Guri

28.11.2012 kl.23:09

Of course :-) Og mens jeg allerede er i gang så tar jeg likegodt et par spørsmål til: Hva synes du om BB creams - og hvilken mener du er den beste om du tenker på kombinert hud med litt forstørrede porer (kjekt om den fås kjøpt i Norge eller shippet til Norge). Og ang. forstørrede porer og sorte prikker - en ting er å sminke de vekk men kan man noensinne bli HELT kvitt det problemet?

natalie

28.11.2012 kl.23:26

Hei! Flott blog btw ;)

Hva anbefaler du for å få sminke til å 'sitte bedre?' :)

Tove Eggen

28.11.2012 kl.23:30

natalie: Supert! Svar kommer på Søndag og du er med i trekningen for kittet fra No7 hvis du også har husket å "like" facebooksidene nevnt i innlegget! :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:31

natalie: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:31

Guri: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:31

Kjersti: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:31

renate: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:31

Mirakel: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:32

Karianne Bjerknes: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:32

Annette: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:32

INGER H.: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:32

Sissel: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:33

Victoria: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:33

Isa: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:33

Sissel: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:34

Jeanette: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:34

Christine: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

03.12.2012 kl.00:34

Susann: Sjekk dagens innlegg for svar, hope you like ;) Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120