IN LOVE!

Hei Folkens!

I dag har jeg mye å være forelska i!

Først alle leserne som ser den nye sminkevideoen på KLIKK MOTE med massiv respons - takk!


 

 

Den fantastiske kjærsten min som støtter meg 100% i alt jeg gjør - Te amo!

 

 

Og sist, men ikke minst ( fordi jeg er en kosmetikk-freak) nye neglelakken min fra ESSIE - love you!

 

Fantastisk gull-lakk som kommer i julekittet til Essie. jeg var sikker på at den skulle være vanskelig å legge og aldri tørke, men jeg tok feil på begge punkter! Ett strøk holder, men to gir massivt med gull og den tørka seriøst så raskt at jeg ikke rakk å sjekke engang. Veldig fint for negle-kløner som meg selv som alltid bare MÅ gjøre noe med hendene mens neglelakken tørker; gre gjennom hår, åpne bokser, gå på do and so on and so forth...geeze...men det ble da ikke noe problem med denne. Håper at den røde er det samme, men skal la denne sitte noen dager for å se hvor lenge den holder seg. Og gærn som jeg er, så skipper jeg overlakk - ha!

 

Dagens makeuplook kommer i en video snart! Den ser enkel ut, men dette er triksene som gjør deg yngre og fresh uten at det ser ut som du ramla i sminkebøtte! :) Ville dere trodd at jeg har brukt 20 produkter?

Håper dere har en fantastisk dag og at dere likte sminkevideoen med sota katteøyne som Charlize Theron

<3

Lykkelige klemmer fra Tove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120