UKAS INSTAGRAMMING -

Hei folkens!

Gud, som jeg elsker søndager! Har man flaks får man både max avslappning - OG gjort unna ukas siste rest! For meg blir det å redigere sminkevideoen som skal ut på tirsdag ned fra 30 min til ca 18 min...og jeg har allerede redigert den en gang ned fra 50! Ha! alt for glad i å rable - det har vi vel fått konstatert for lengst ;) Men skjønner at dere ikke gidder å glo på meg i 30 min heller, så jeg skal få det til - some how...

Anyways

Søndager vil jeg gjerne dedikere til mine favoritter fra Instagram fra uka som gikk, både mine egne bildere og dere leserne sine! Alt du trenger å gjøre for å bli med er å hashtagge #klikkmote og @iknowthatmagazine så jeg får se det. Jeg ELSKER når dere kopierer sminken, håret eller stylingen jeg viser - så bare fortsett med det! Jeg skal også begynne og velge ut én instagrammer som har imponert meg ekstra ved kopiering av looks, og legge ved bildet i den førstkommende videoen så alle får se hvor flinke dere er - hva syns dere om det?

 

Ok, så her kommer hederlista for uke 47!


Mitt mest populære bilde på instagram ( @iknowthatmagazine ) denne uka var dette mens jeg filmet neste fredags hollywood-bølger hår til Klikk Mote

Fine leser, Monica, prøvde sminken fra videoen om hvordan sminke øyne større  til stor suksess! Flink!Sjefen sjæl teaser med fiskeflettevideo som kommer ut på klikk.no/mote i dag! Løp og...se!Superflinke negldesigner, Christine, imponerer med høstens negltrender!
Leser, Hina, har lagt nydelig sminke med detaljer i global...love!Inspirationdestination gir oss daglig dose med inspirasjon og hashtagger #klikkmote - så det er klart de skal med på lista!Fine leser, Kina, ba meg om råd til styling av julebordkjolen - og jeg er ikke vond å be! :) 

 


Fra min instagram  @iknowthatmagazine , kjærsten dukker opp styla fra topp til tå! Tror han har blitt bitt av motebasiluskene mine... ingen klarer her i gården! <3Fra min Instagram @iknowthatmagazine De populære skoene fra "Kjoleguiden for oss over str. 42"

Fra min Instagram @iknowthatmagazine  - nytt huskontor som rommer to! <3


Fra min Instagram @iknowthatmagazine - Eve Lom cleanserne fortsetter å redde huden min fra å skrumpe sammen av tørrhet!

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - bloggen så dagenslys forrige fredag og feedbacken på "kjoleguiden for oss over str. 42" var helt enorm - tusen takk!

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - jeg testet ImPRESS negler til stor begeistring 

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - backstage bilder og fine mannen som lager brasilianske pasteler til oss!

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - fast morgen rutine: levere minstemann, blader, kaffe og noe usunt attåt...

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - slik så håret ut dagen etter fiskeflettevideo som kommer på klikk.no/mote i dag!

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - nydelige sminkeprodukter fra MAC i hus for testing! <3

Fra min Instagram @iknowthatmagazine - litt sliten kanskje kl. 4 på natta før deadline... men det er ikke synd på meg altså - har jo verdens beste jobb! 

 

Gi meg gjerne en liten kommentar hvis dette var et hyggelig innlegg dere gjerne ser hver søndag for litt inspirasjon på slik en deilig dag!

Klemmer fra Tove

2 kommentarer

Lone Cecilie

25.11.2012 kl.11:01

Utrolig inspirerende!!

Kjempebra innlegg <3

Tove Eggen

25.11.2012 kl.12:30

Lone Cecilie: Tusen takk Lone Cecilie - glad du likte det! Håper selv at det blir et fast innlegg så det er bare å hashtagge #klikkmote og @iknowthatblog på Instagram hvis du har :)

Ha en nydelig søndag videre :)

Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120