REVIEW: Negler som jeg gjør selv på 5 minutter og holder seg overaskende godt sa du? OK!

REVIEW - ImPRESS by Broadway


 

Jeg har nå testet Impressed by Broadway neglene i over en uke, og jeg var SÅ klar for å dømme de opp og ned i mente...but I stand corrected - de er fantastiske!

Ok, la meg forklare nærmere...

Husker dere de falske, steinharde neglene som vi limte på med et slags superlim uten like som festa både tommel til pekefinger, og leppa til korken? Du vet, de man kjøpte på type Adelsten (ahh...Adelsten)?

Vel, dette er da ikke det samme (heldigvis) !

Jeg trodde de skulle være helt harde, men de er helt myke. Nesten merkelig myke - men man skjønner godt hvorfor når man får de på...

 

Etter fire dager...


I én "flaske" får man med 24 negler, i 12 forskjellige str (den delen skjønte jeg ikke helt, men det var 24 negler ha..haha..) og en neglerens-vipe. Alt man trenger å gjøre er disse stegene:

 

1. Finn den riktige størrelsen til hver negl. På esken står det at man gjerne kan bruke en som er for liten. Dette blåste jeg en lang marsj i, og angret raskt - så, velg heller for liten enn for stor. Dette fordi de er så myke og trykker seg ut i kanetene, så det blir penest med de minste. 

2. Legg neglene ut i riktig rekkefølge. Dette er ikke noe must, man har ikke dårlig tid eller noe, men det hjelper jo!

3. Rens neglene med vipen slik at ingen oljer kommer i veien (at du vasker hender og negler først uansett - goes without saying)

4. Riv av teipen. Jeg liker å holde på topp og bunn med tommel og pekefinger for å rive av teipen lettest. Under kommer limet frem, som jeg tror nærmest fungerer som et veldig sterkt vippelim! (som er en bra ting...)

5. Plasser imPRESS neglen på din egen. Jeg legger nederste delen først og dytter den litt under neglesengen og så klemmer jeg til med tommelen. Godt med trykk i 20-30 sekunder, og man har til og med tid til å dytte den litt til siden hvis den ble skeiv (hvis man legger masse trykk). 

6. Legg tommelene til slutt og det var det!

 

 

Jeg la mitt første par på en onsdag for innspilling av Kjoleguiden for oss over str. 42
 og tenkte egentlig at de sikkert kom til å dette av så mye som jeg skulle skifte av og på meg kjoler...men nei da, de holdt! 

Dagen etter var de fortsatt på plass, men noen av tuppene hadde begynt å synke litt nedover, det er vanskelig å forklare, men etterhvert skjønte jeg at de nærmest trekker seg ned til din naturlig neglekant (!) - hvor kult er ikke det? Kanskje er det ikke med vilje, men det er hvertfall det som skjer. Og de er altså så myke, man kjenner ikke at de er på, men man kan fortsatt file de. De vil få noen hakk i tuppene - spesielt for kløna-meg, men ingenting oppå.

På lørdagen filmet jeg "Slik får du større øyne" - video og fiskefletter-video som kommer i morgen, og de var like fine!

 

Jeg har fått så mange komplimenter om hvor fint jeg har lakka neglene, så det ser helt naturlig ut og de er super enkle å ta av. Nesten som å ta av falske øyevipper, bare noe mer resistance, men det går fint.

 
Lett å ta av med miniimalt skade på neglen 


Jeg har også tatt av noen, og gjort refill på visse negler som var slitte. Det følger jo med 24 negler så det er ikke noe problem. Etter ca. 5 dager så begynte jeg å miste et par, så da tok jeg av alle selv. 

Jeg hadde jo bare tenkt at de skulle vare én dag, så jeg er virkelig imponert!

Jeg er UTROLIG lat og dårlig med neglene mine, så for meg er dette en livredder for alle julebord, selvskap og fester som kommer fremover, og selvfølgelig sminkevideoene - så slipper dere å se på de flisete griselabbene  mine - ha!

Prisen er litt heavy, 119,- men samtidig for alle oss som ikke lakker neglene hele tiden, og trenger noe som gir et flott resultat til special occacions så er det gull verdt. En "flaske" burde gi 2 hele runder med negler, og holde i 5-8 dager avhenging av hvor snill du er mot hendene :) De kan helt fint vaskes og dusjes med - no problemo!

 herved anbefalt

Noen andre som har prøvd disse? Fortell, fortell så vi alle kan få vite din opplevelse av de :)

Ha en nydelig torsdag folkens!

 

Klemmer fra Tove

 

15 kommentarer

Mirakel

22.11.2012 kl.20:42

Hei igjen!

Jeg er visst ganske fast hos deg, jeg. :)

Dette handler ikke om neglene (selv om de var stilige), men jeg har kommet på noe jeg ønsker meg i en bloggpost! Jeg lurer nemlig på hvem du inspireres av? Kanskje youtube-folk (moro å finne ut om du har noen av de samme som meg, eventuelt om jeg kan finne noen nye... eller, hvis du er tøff nok, så kan du skrive om de du IKKE inspireres av.. finnes så mangt der ute!)... eller makeup artister, skuespillere osv? :)

Ellers kunne jeg godt tenke meg en video som viser hvordan du bruker fargerik øyenskygge... og kanskje en liste over produkter du elsker? Jeg strever med å finne en god concealer, så tar veldig gjerne i mot tips der, men liker generelt å høre hva andre liker, så alt er av interesse: :) Ellers må du fortsette med sminkevideoer som viser påføringsteknikker, fargevalg o.l. Det er det morsomste jeg vet. :)

Tenkte det var greit å sende deg noen ønsker, for jeg regner med at det blir morsommere å skrive og lage videoer da. Og det er jo en vinn-vinn-situasjon, siden jeg liker å lese hos deg. :)

Monica

Hilde

22.11.2012 kl.22:52

Sjekk prisen på Ebay, der er det billig :)

Tove Eggen

22.11.2012 kl.23:18

Mirakel: Hei Monica! Ja, og det setter jeg så pris på! Fortsett med det...haha...:)

Supre spørsmål og kommentarer, det er nettopp akkurat slikt jeg trenger for å holde meg inspirert og virkelig føle at jeg skriver "til" noen - haha :)

Jeg skal svare på spm på en måte som slår sammen inspirasjon på godt og vondt. Du skjønner, jeg ser veldig mye på youtube som inspirer meg fordi jeg ikke syns det er godt nok... Jentene er fine, og forholdsvis flinke, men mange er ikke makeupartister, og noen av de som er det føler jeg ikke forklarer hvordan man Egentlig legger sminke...if that makes sense?

Jeg er veldig direkte og ærlig, men liker ikke å henge ut noen som gjør noe de liker heller - men man burde se forskjell på de som forklarer alle steg og ser like ut hele veien, og de som ser anderledels ut når de er ferdig...ok?

De jeg virkelig finner inspirasjon av er elevene mine, lesere (høres klisje ut, men det er sant - dere tenker på ting jeg ikke lenger ser).

La meg nevne de jeg følger på youtube, så kan du se om du finner de jeg virkelig syns er flinke og de jeg ser på for å bli inspirert til hvordan det kan forbedres eller ikke gjøres:

Tanya Burr
Michelle Phan
Pixie Woo
DiamondsAndHeels14
Gossmakeupartist
LoveYourDestiny1
MissChievous
EmilyNoel83
MakeupByTiffanyD
AModelRocomends
AllThatGlitters21
MakeUpByCamilla
Misslarzeno

Jeg blir generelt mest inspirert av motehistorie, arkitektur, natur, fashion week, magasiner, folk på gata og videreutvikling av egen kunnskap egentlig :) Man må leke seg med makeup, men først kunne grunnteknikkene er mitt motto :)

Jeg gjør gjerne en video med fargerike øyne, og tenker å lage ukas eller mnds favorittprodukter innlegg her og for KLIKK MOTE facebook siden : Mote og makeup for ekte jenter - Klikk Mote så det er bare å følge med.

Det er helt supert at du sendte dette inn, og nå har jeg et spørsmål til deg! :)

Ville du fått noe ut av det hvis jeg gjorde bilde-tutorials av makeup-looker? da står jeg litt mer fritt og sparer tid her på bloggen som jeg gjør på "fritiden" (som ikke eksisterer..haha) - noe alla min blogg i barcelona: barcelonamakeup.blogspot.com ? Ta en titt og let me know! Da kan jeg kjøre på med farger og kule former serru ;)

Ha en nydelig kveld!

Klemmer fra Tove

Tove Eggen

22.11.2012 kl.23:19

Hilde: Tusen takk for tipset!

Klemmer fra Tove

anette

23.11.2012 kl.10:35

Kor kjøpe man neglene?

Tove Eggen

23.11.2012 kl.11:03

anette: Hei Anette! De får du på Cubus - enkelt og greit :) I dag skal jeg teste vinrøde som dere får se i video på tirsdag, gleder meg!

Klemmer fra Tove

Mirakel

24.11.2012 kl.01:38

Hei du!

Så langt og godt svar du hadde! Jeg skjønner godt hva du mener med at man kan få inspirasjon på forskjellige måter, og jeg ser at vi følger mange av de samme på You Tube. Skal sjekke ut de jeg ikke kjenner til, så takk for tips!

Jeg kan bli litt provosert av at noen av de youtube-guruene egentlig gjør det samme hver gang, bare med forskjellig farge. :p Når man først skal gjøre noe (på heltid, som en jobb), så kan man jo legge litt arbeid i det! Annet enn å gå ute i naturen og sminke seg slurvete i minispeil, liksom. Men men. Det er min mening! Og jeg har jo lært av de også, tidligere når jeg var nybegynner. :) Men det er jo derfor jeg har falt for deg og din måte å gjøre det på, da. Du har faget med deg, og gjør det slik at man faktisk lærer noe nytt, sitter igjen med noe etterpå. Jeg har, som du vet, sminket de tunge øyelokkene mine etter din metode, og føler at øynene mine er dobbelt så store. Det er så moro! :)

Så til spørsmålet ditt! Jeg visste ikke at du hadde en annen blogg, jeg! Så den skal sjekkes ut. :) Bildeinnlegg er absolutt en fin måte å gjøre det på. Jeg liker aller best videoer, fordi jeg da får SE teknikken, men for å få inspirasjon så er bilder like fint. Også kan det være lettere å følge en "oppskrift" på den måten. Så kom gjerne med kule former og farger, det gleder jeg meg til! :) Bloggingen din skal jo være morsom, og ikke kreve altfor mye av fritiden!

Håper du har en flott fredagskveld! :)

Tove Eggen

24.11.2012 kl.10:25

Mirakel: Så bra, da er vi på nett! Og tusen takk for superfine komplimenter - sånt får jeg selvfølgelig drivkraft av :)

Tror jeg skal teste ut bilder ja, så ser vi hvor populært det blir. Jeg ser at veldig mange leser bloggen min allerede, men uten kommentarer så vet jeg jo ikke hvorfor- haha :) Så helt supert med feedback altså!

Klemmer fra Tove

Vibeke

25.11.2012 kl.01:12

Hei Tove!

Jeg skjønner godt at du lurer på hvem alle "vi" er som du ser leser bloggen din, men som ikke kommenterer. Jeg har vært en av dem til nå for jeg hadde lyst til å si noe mer enn bare "fin blogg", og heller komme med en tilbakemelding om noe du kunne skrive om.

Men, som småbarnsmamma jeg er, så rekker ikke tiden til, og du er jo så kjapp til å både skrive og lage videoer at jeg må innrømme at du har postet det jeg har tenkt før jeg får kommentert. Jeg elsker dine tidsbesparende tips om dagen så keep up the good work! Håper jeg får tid til å se igjennom alle postene og videoene dine snart og prøve ut noen av tipsene in real life. Du skal vite at etter måneder med veldig lite søvn, vektreduksjon og dårlig tid så var det en inspirasjon å finne dine fine tips. Nå skal soveposene under øynene bekjempes og tunge øyelokk sminkes vekk, her skal gløden tilbake!

Tove Eggen

25.11.2012 kl.01:58

Vibeke: Wow- da skal jeg bare få si at du kunne ikke skrevet en bedre kommentar enn dette :) Tusen hjertelig takk - dett gir meg så masse motivasjon! Og kanskje jeg ikke burde oppdatere så ofte? én gang om dagen holder kanskje?

Skjønner godt at man ikke har tid til å kommentere alt man leser altså, men elsker når dere gjør det og at jeg kan bli litt kjent med leserne - så tusen takk for at du tok deg tid - det mener jeg virkelig :)

Når du får tid så kan du alltid se alle videoen her: klikk.no/emne/sminkevideo og andre småtips og litt mere personlige ting her på bloggen...(fortsatt vanskelig å skrive det ordet uten å føle meg 17, blond og for "perfekt" for egen viten...ha!)

Etterhvert skal jeg dele litt mer om barn, vekt og det å prøve å holde på skjønnheten i hverdagen, hva enn det måtte bety for hvert enkelte, så da er det supert med innspill, historier og kommentarer fra lesere - så kan vi ha denne hverdagen sammen :)

Ja, det er lørdag natt så jeg rabler litt...haha...men nå blir det natta, kommer nok en luskende inn til oss kl 7 imorgen tidelig så...

god natt til deg og dine!

Klemmer fra Tove

Christine

13.12.2012 kl.13:46

Takk for tipset! Kjøpte disse her om dagen og de er helt super for en sykepleier med tre barn som aldri kan ha lange negler :p Fort gjort å ta på samt at man slipper alt det griset med lim. Elsker at de kommer i flere farger. Lett og raskt :)

Tove Eggen

13.12.2012 kl.19:50

Christine: Ja, er de ikke fantastiske? Jeg har fått hentet flere farger og design i dag, gleder meg til å ha fine negler hele julen! Men nå skal jeg endelig teste hybridlakk også (gele lakk) - kanskje det er enda bedre, who knows :) Takk for kommentar, blir så glad av det :) Klemmer fra Tove

30.01.2013 kl.13:21

Heilt fantastisk! Snubla over bloggen din no, og vil definitivt lese denne fast framover. Hurra!

Tove Eggen

30.01.2013 kl.17:01

Anonym: woho! Så bra, og velkommen skal du være :) Bare å henge seg på I kommentarfeltet og konkurranser - som du kanskje ser så er vi veldig åpne her! haha Klemmer fra Tove

Arnhild

25.10.2013 kl.13:19

Hvor får man tak i Hybridlakk??

Tove Eggen

17.11.2013 kl.17:38

Arnhild: Flere steder har det, men prøv Tone Lise / TL design butikken hvis du er i Oslo :)

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

29, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote AKKURAT STARTET NYTT ONLINEMAGASIN - SÅ SJEKK IKNOWTHATMAGAZINE.COM FOR DAGLIGE ARTIKLER PÅ ALT SOM ER GØY FOR OSS JENTER :)

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120