Neste sminkevideo...

Hei folkens!

Driver å planlegger neste sminkevideo for klikk.no og da vil jeg gjerne ha deres input!

Tenkte jeg skule vise hvordan gjøre øyne større og samtidig skjule/løfte tunge øyelokk - eller hooded eyes.

Hva syns dere er vanskeligst med nettopp dette? Fargevalg? Form? Redskap? Blending?

Let me know så skal jeg prøve å få det med :)

Klemmer fra Tove


12 kommentarer

Mirakel

18.11.2012 kl.12:30

Ah, en sånn video har jeg ønsket meg! For min del syns jeg det er vanskelig å få til kule og fargerike looks! Sånne man ser youtube-guruene lage med minimal anstrengelse, liksom. Hehe! For min del er det ikke vanskelig å få øynene til å se mindre tunge ut, ved hjelp av bruntoner og skyggelegging, og jeg får til sota øyne med svart også.. men hvordan få til at FARGENE kommer frem, og at de ikke blir gjemt med en gang man åpner øynene? Sånn, uten å se ut som en klovn, liksom? :p

Tove Eggen

18.11.2012 kl.14:03

Mirakel: Skjønner akkurat hva du mener Monica! Skal lage en video som går på egentlig alt av farger og former, hvor teknikken er det viktigste- så håper du får noe ut av den :) Men et lite tips er å la fargene være sterke på lokket under global, og jobbe med en dyp matt farge høyt i global og jobbe deg oppover til du ser linja når du titter rett frem - men detter skal jeg vise i videoen også :)

Takk for topp kommentar!

Klemmer fra Tove

Mirakel

18.11.2012 kl.18:26

Ah, så bra at du skal vise det! Jeg trenger også litt hjelp til hvordan man kan legge en vinget eyeliner. Det er så vanskelig på det ene øyet mitt, for der kommer det tunge øyelokket akkurat der jeg skal vinge.. og det går jo ikke. Har klart det med pudder, men har jo ekstremt lyst til å kunne klare det med våt eyeliner også. :)

Og, ja.. jeg pleier å bruke sterke farger (altså, de få gangene jeg bruker det) på øyelokket og skygge det til med brunt på globalen (da blir øyelokket mindre tungt også), også trøster jeg meg med at folk kan se det når jeg blunker eller ser ned. :p Hehe! Men kanskje jeg kan bruke farge på globalen så lenge den er matt, ja.. hmmm!

Gleder meg masse til denne videoen, og er så glad for at jeg fant deg! :D

Tove Eggen

18.11.2012 kl.19:08

Mirakel: Hei igjen! Så utrolig hyggelig da- sånt blir jeg så glad for!

Jeg har lagd en eyeliner video som faktisk forklarer akkurat det, så du kan jo sjekke den :) http://www.klikk.no/mote/article798690.ece

Nøkkelen er å aldri trekke lineren gjennom den linja som lokket skaper når du ser rett frem, du må svinge den rett under og så jobbe opp igjen i en jevn vinkel - evt droppe å lage en lang vinkel når du har dårlig tid og bare avslutte den rett ved den linja på lokket :) Da blir det så enkelt!

Treningen ligger i å lage tynne linjer, og for tunge øyelokk er det ikke så mye som skal til. Det er også greit å droppe liner helt innerst, og heller lure den inn til øvre våtkant akkurat der hvor vippekanten begynne å gå nedover :)

Prøv det og legg gjerne bilde ut på instagram under #klikkmote så vi alle kan bli inspirert!

Klemmer fra Tove
Ps: Er så glad for at du fant meg også! ;)

Marie

20.11.2012 kl.14:50

Jeg så videoen din, kjempegode tips som jeg måtte prøve :) Jeg lurer på en ting, har du tips til øyeskyggepalett for dame på straks 40, med rynker og blå øyne? Trenger først og fremst til hverdagsbruk :)

Silje

20.11.2012 kl.15:00

For en utrolig bra blogg! Dette er midt i blinken for meg! Og du forklarer veldig bra. Gleder meg til å følge med videre. Lykke til!

Tove Eggen

20.11.2012 kl.19:31

Silje: Tusen takk, det er jo helt topp! Jeg prøver å holde alt så direkte og enkelt som mulig, men det er bare å rope ut hvis jeg noen ganger bruker ord som er rare, evt. ikke finnes- it's known to happen..haha.. og generelle ting dere lurer på ved mote, makeup og meg :) Ha en nydelig tirsdagskveld :) Klemmer fra Tove

Tove Eggen

21.11.2012 kl.11:59

Marie: Tusen takk :) Blå øyne kommer nydelig frem i brune, guld og kobber toner - som også er perfekt til dagen! De fleste merkene har dette, men for palett med god kvalitet ville jeg prøvd Rich Caviar Palett fra Bobbi Brown

De har både matte og noen shiny øyeskygger i bruntoner, så da har du både til dag OG kveld!

For en rimelig variant med fortsatt god kvalitet burde du prøve Yves Rocher sin Intense Color Duo Eyeshadow - Sable et Ambre - til bare 89,- ! skyggene er ikke for shiny, og nydelige i intensitet og farge :)

Fortell meg hvilken du lander på!
Klemmer fra Tove

Bobbi Brown: http://www.bobbibrowncosmetics.com/product/2329/22645/Makeup/Eyes/Eye-Palettes/Rich-Caviar-Eye-Palette/FH12/index.tmpl
Yves Rocher: http://www.yves-rocher.no/control/makeup/oyenskygge/intense-color-duo-eyeshadow-sable-et-ambre/?cmSrc=Category|Brand

Marie

21.11.2012 kl.16:37

Tuusen takk :) Jeg skal prøve den fra Bobbi Brown. Dne fra Yves Rocher minner litt om en jeg har i fra Glo Minerals, men har muligens mindre shimmer.

Er superglad for at jeg fant siden din :)

Tove Eggen

21.11.2012 kl.16:49

Marie: Så bra, bare hyggelig :) Superglad for at du fant den selv! Klemmer fra Tove

Kristin

23.11.2012 kl.14:30

Jeg har sett noen av videoene dine på klikk.no, og må si at jeg liker de veldig godt! De er lærerike og inspirerende. Jeg har lest utallige artikler om ulike makeup looks, men det hjelper lite når man ikke vet hvor og hvordan de ulike produktene skal legges (..og hvor globalen faktisk ligger!). Der er derfor veldig fint å få vist dette i videoene.

Takk for nyttige tips! :)

Tove Eggen

23.11.2012 kl.15:11

Kristin: Tusen takk Kristin - det var veldig hyggelig å høre! Jeg sitter her med full fest-makeup midt på dagen, haha, har akkurat filmet en look ala Charlize Theron til tirsdag som er helt nydelig! Så det er bare å glede seg til den! Dere som leser bloggen min får alltid første oppdates til videoer, så det er en ekstra bonus til dere :)

Straks kommer et innlegg på ukas favoritt produkter, så håper du får med deg den og ha en nydelig fredag!

Klemmer fra Tove

Skriv en ny kommentar

Tove Eggen

Tove Eggen

28, Lørenskog

Makeup artist, stylist og livsstilsjournalist som nyter varme dager i Barcelona og lager sminke- og motevideoer for KLIKK MOTE. Stemamma til to fantastiske gutter, og samboer med min store kjærlighet fra Brasil. Følg meg i hverdagen, på godt og vondt, mens jeg jobber og prøver å utrykke min personlige stil med størrelsen 46-48. Ikke altid så lett, men har man lyst så får man til! Instagram: @iknowthatmagazine #klikkmote

Unisex Outlet 160x600 Inspire - 160x600

Kategorier

Arkiv

hits Unisex Outlet 980x120